Het Khiri Verhaal

Visie en Missie

Het is onze missie om Khiri Travel uit te laten groeien tot een leidende organisatie in de top van toerisme in Azië – en een kampioen in de Triple Bottom Line: People, Planet & Profit.

Khiri’s visie van “Sharing our Passion for Discovery” omvat de gezamenlijke inspiratie van het bedrijf, onze zienswijze en onze cultuur. We hebben een Gedragscode aangenomen om de principes van onze Kernwaarden te beschrijven en om daarnaast als een basis voor onze bedrijfscultuur te dienen.

Over Khiri Travel

Het gouden land van Angkor en Bagan, van Bangkok en Vientiane… eeuwenlang hebben Zuidoost-Aziatische plaatsnamen een onweerstaanbare romantiek teweeg gebracht in het westen. Denk aan bestemmingen als Saigon, Mandalay, Phnom Penh, Rangoon en de machtige meanderende Mekong.

Khiri Travel is in 1993 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een ware specialist met eigen kantoren in Thailand, Myanmar, Indonesië, Vietnam, Cambodja en Laos. Een speciaal kantoor in de VS overbrugt de verschillende tijdzones en vergemakkelijkt het persoonlijke contact met partners in de Verenigde Staten.

Khiri Reach is onze liefdadigheidsorganisatie. We streven ernaar kansarmen te ondersteunen door middel van community development, instandhouding, omgevings- en empowerment projecten.

Bij Khiri Travel zijn we trots op ons aanpassingsvermogen, onze innovatie en de authentieke band die we hebben met de bevolking in onze landen. We bieden een informele, persoonlijke reiservaring aan uw klanten. Khiri kan programma’s samenstellen die voldoen aan elk budget, van gezinsreizen en regionale hoogtepunten, tot aan community-based toerisme en ontdekkingsexpedities (en alles daar tussenin).